Yhdistyksen sisäinen koulutus

HUOM! Tapahtumat on listattu tähän kronologiseen järjestykseen. Kaikista tapahtumista on tarkempaa ja alati päivittyvää sisällöllistä tietoa sekä aikatauluja saatavilla 1) yhdistyksen jäsenten Facebook-ryhmästä ”Hypnoosin harjoittajat”, 2) sähköpostitse jäsenistölle tulevasta jäsenkirjeestä ja 3) yhdistyksen jäsenten Dropbox-kansiosta. Löydät tarkempaa tietoa siis kaikista näistä.


30.08.204 alkaen – KLIINISEN HYPNOTERAPIAN TÄYDENNYSKOULUTUS PSYKOLOGEILLE, LÄÄKÄREILLE JA PSYKOTERAPEUTEILLE

Kohderyhmä: psykologit, lääkärit ja psykoterapeutit, jotka ovat Tieteellinen Hypnoosi ry:n jäseniä ja käyneet Hypnoosin perusteet –koulutuksen (tai vastaavat perustiedot).

Koulutuksen kesto: 14 päivää (7 kertaa 2 päivää; perjantai & lauantai) vuoden aikana, alkaen elokuussa 2024. Koulutuspäivät 30.-31.8.2024, 4.-5.10.2024, 8.-9.11.2024, 13.-14.12.2024, 24.-25.1.2025, 14.-15.2.2025 ja 21.-22.3.2025 (muutokset mahdollisia). Koulutuspäivät alkavat perjantaisin klo 10.00 ja päättyvät lauantaisin klo 16.00. Paikka: Resolvo Oy, Mariankatu 8 C 14, 00170 Helsinki. Koulutus on mahdollista suorittaa vain lähikoulutuksena.

Koulutuksen sisältö: Koulutuksessa keskitytään hypnoterapian käyttöön kliinisessä psykologin, lääkärin ja psykoterapeutin työssä. Aiheina mm. hypnoterapian käyttö ahdistuneisuushäiriöissä, masennuksessa, kivun hoidossa ja traumoissa. Koulutus sisältää luentoja, demonstraatioita, työnohjausta ja harjoittelua.

Kouluttajat: Pääkouluttajina dos, kouluttajapsykoterapeutti, neuropsykologian erikoispsykologi Maarit Virta-Jämiä ja PsM, kouluttajapsykoterapeutti Mikko Räsänen. Lisäksi vierailevia kouluttajia.

Hinta: 2 650 euroa (ALV-vapaa). Kurssimaksu laskutetaan puolen vuoden välein kahdessa osassa. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 16, kurssille otetaan korkeintaan 21 henkilöä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin kurssille mahtuu, valitaan osallistujat huomioimalla ammattiryhmäpainotus ja hakemusten saapumisjärjestys.

Hakemukset: 25.6.2024 mennessä pääkouluttajalle. Ilmoittautumisajan jälkeisistä peruutuksista tai peruuttamattomista ilmoittautumisista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Täytä oheinen hakemus ja toimita Maarit Virta-Jämiälle sähköpostin liitteenä: maarit.virta-jamia@resolvo.fi

Tiedustelut joko em. sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse 040 777 8281

Esite | Hakulomake 


07.09.2024 – HYPNOOSI TOIMINNALLISTEN HÄIRIÖIDEN KANSSA TYÖSKENNELTÄESSÄ (SYVENTÄMISKURSSI)

aika: lauantaina 07.09.2024

paikka: Helsinki

kouluttajat: Dagfinn Majeskog – LL, psykiatrian eval, väitöskirjatutkija, kliinisen hypnoterapian 1 v koulutus; Lea Polso – psykologi, psykoterapeutti YET, hypno-terapian 3 v koulutus, Markku Sainio – neurologian erikoislääkäri ja dos., HUS toiminnallisten häiriöiden poliklinikan ylilääkäri & Sakari Kallio – psykologi, kognitiivisen neurotieteen professori, Skövden yliopiston kognitiivisen neurotieteen ja filosofianlaitoksen johtaja

kohderyhmä: yhdistyksen jäsenet, jotka haluavat kerrata, syventää ja jakaa osaamistaan hypnoosin käytöstä toiminnallisten häiriöiden kanssa työskenneltäessä

hinta: 160,00 € (ALV-vapaa). Kurssi on Tieteellinen hypnoosi ry:n jäsenilleen taloudellisesti subventoima jäsenetu.

Varsinainen esite aikatauluineen sekä ilmoittautumisohjeineen → jäsenten käytössä olevasta materiaalikansiosta Dropboxista (linkki on muuttumaton ja löytyy sähköpostistasi, PJ Aleksi Jalavan lähettämästä jäseninfosta) tai ks. esite jäseninfon liitteenä – tai ks. yhdistyksen Facebook-ryhmän ”Hypnoosin harjoittajat” tapahtumaosiosta.

Tiedustelut seminaaria koskien sekä esitepyynnöt: lea.polso [at] gmail.com.

HALUAISITKO OSALLISTUA ILMAISPAIKALLA? Osallistu ja kirjoita pieni, vapaamuotoinen juttu kurssista yhdistyksen TH-lehteen! Meilaile ja ilmaise kiinnostuksesi lea.polso [at] gmail.com


26.-27.10.2024 – KAKSI KERTAA VUODESSA JÄRJESTETTÄVÄ KAKSIPÄIVÄINEN JATKOKOULUTUSSEMINAARI ELI ”HYPNOOSIPÄIVÄT”

Yhdistys järjestää jäsenilleen kahdesti vuodessa maksuttoman kaksipäiväisen la-su jatkokoulutusseminaarin (kevät- ja syyskokous ja -koulutuspäivät eli yhdistyksen ns. Hypnoosipäivät). Luennoitsijoina on yhdistyksen jäseniä, sekä ulkopuolisia eri alojen asiantuntijoita. Seminaareissa käsitellään hypnoosin käyttöä, sen tieteellistä tutkimusta sekä hypnoosiin ja suggestioihin kytkeytyviä kulttuurisia ja yhteiskunnallisia kysymyksiä. La iltaan sisältyy illanvietto.

Syksyn 2024 Hypnoosipäivät sekä illanvietto järjestetään Helsingissä la-su 26.-27.10. Ohjelmassa paljon mielenkiintoista! Kuulemme lauantaina mm. apurahoja saaneiden jäsentemme kongressikuulumisia Krakovasta, puheenvuorot etähypnoosityöskentelystä sekä tietoisuustaidoista ja hypnoosista + sisältöä unikauhukohtaustan hoitamisesta hypnoosilla. Lisäksi pidetään yhdistyksen syyskokous. Sunnuntaina on ohjelmassa Claës Cedercreutzin ennen julkaisemattoman, hiljattain löytyneen historiallisen, omakohtaiseen saneluun pohjautuvan ja yhdistyksen hallituksen toimesta nyt stilisoidun kirjan julkaisutilaisuus. Paikan päälle on kutsuttu erikoisvieraina ”Reutsin” aikalaisia kertomaan muistojaan suomalaisen kliinisen hypnoosin suurmiehestä.

Varsinainen esite aikatauluineen sekä ilmoittautumisohjeineen julkaistaan myöhemmin. Ota se tällöin yhdistyksen jäsenten käytössä olevasta materiaalikansiosta Dropboxista (linkki on muuttumaton ja löytyy sähköpostistasi, PJ Aleksi Jalavan lähettämästä jäseninfosta) tai ks. esite jäseninfon liitteenä – tai ks. yhdistyksen Facebook-ryhmän ”Hypnoosin harjoittajat” tapahtumaosiosta.

Hypnoosipäivät illanviettoineen on yhdistyksen jäsenilleen tarjoama maksuton jäsenetu. – Tervetuloa!