Työnohjaus

Hypnoosityöskentelyn ja hypnoterapian ryhmätyönohjaus etäyhteydellä

VALITSE OMAAN TYÖSKENTELYYSI ISTUVA JA TARPEITASI VASTAAVA RYHMÄ (alla työnohjaajat -linkki)

Voit lähestyä suoraan valitsemaasi työnohjaajaa sähköpostitse tai mikäli haluat tiedustella yleisesti, missä ryhmässä sattuisi olemaan vapaa paikka, voit meilata tyonohjaajat@tieteellinenhypnoosi.fi

Yhdistyksen työnohjaajapooli pyrkii tällöin löytämään työnohjauksen tarpeessa olevalle jäsenelle ryhmäpaikan.

Jokainen työnohjaaja kokoaa oman ryhmänsä itsenäisesti ja käyttää ilmoittamaansa etäyhteyssysteemiä. Kaikissa ryhmissä istunto on á 90 min ja saman hintaista: 160 e / 45 min, eli 320 e / istunto. Tämä taas jyvittyy osallistujamäärän mukaan, eli esim. 4 hlö ryhmässä 40 e / 45 min eli 80 e / istunto / osallistuja.

Mikään ryhmä ei sovellu vain yhtä yksittäistä kertaluontoista työnohjausistuntoa kaipaavalle, vaan ryhmät kokoontuvat viiden istunnon sarjoissa. Mikäli tarvetta on vain yhdelle yksittäiselle istunnolle, kannattaakin työnohjaajapoolin jäseniä tällöin lähestyä yksilötyönohjausta kysellen.

Kaikkien työnohjausryhmien käytännön järjestelyistä sekä laskutuksesta vastaa kukin työnohjaajapoolin jäsen henkilökohtaisesti oman praktiikkansa / työpaikkansa kautta; yhdistyksen rooli on ainoastaan fasilitoida ryhmien muodostumista. Kukin työnohjaaja ilmoittaa omat peruutuskäytäntönsä ja -ehtonsa, joista kullakin on omat käytäntönsä.

Katso tästä linkistä TYÖNOHJAAJAT ja ota rohkeasti yhteyttä!