Muu koulutus

Yhdistys järjestää viisipäiväistä Hypnoosin perusteet -kurssia kerran tai kaksi vuodessa. Kyseessä on Suomen ainoa hypnoosikoulutus, johon otetaan sisään vain laillistettuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Lisäksi vuosittain pyritään Hypnoosin perusteet -kurssin jo käyneille järjestämään Kliinisen hypnoterapian yksivuotinen täydennyskoulutus (katso tältä sivustolta osio ”sisäinen koulutus”).

Aiemmin yhdistys järjesti koulutuksia yhteistyössä Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen (TYT) kanssa. TYT:ssä järjestettyjä koulutuksia ovat olleet hypnoosin perusteet (yleensä viisi päivää), hypnoosin jatkokurssi (kaksi päivää) ja hypnoterapian kolmivuotinen koulutus.

Seuraava Hypnoosin perusteet –kurssi järjestetään 23.-25.04.2020 ja 22.-23.05.2020. Kurssille otetaan lääkäreitä, hammaslääkäreitä psykologeja ja psykoterapeutteja. Kurssimaksu on 850 e (ALV-vapaa) sisältäen koulutuksen ja jaettavan materiaalin.

Hypnoosin perusteet -kurssin käyneille jäsenilleen yhdistys todennäköisesti järjestää seuraavan Kliinisen hypnoterapian yksivuotisen täydennyskoulutuksen alkaen

Ohjelma
Hakulomake