Muu koulutus

Yhdistys järjestää viisipäiväistä Hypnoosin perusteet -kurssia kerran tai kaksi vuodessa. Kyseessä on Suomen ainoa hypnoosikoulutus, johon otetaan sisään vain laillistettuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Lisäksi vuosittain pyritään järjestämään Hypnoosin perusteet -kurssin jo käyneille Kliinisen hypnoterapian yksivuotinen täydennyskoulutus. Lisätietoa täydennyskoulutuksesta saat yhdistyksen sisäinen koulutus –osiosta.

Yhdistyksemme jäsenet osallistuvat aktiivisesti myös kansainvälisiin hypnoosikongresseihin.. 

Aiemmin yhdistys järjesti koulutuksia yhteistyössä Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen (TYT) kanssa. TYT:ssä järjestettyjä koulutuksia ovat olleet hypnoosin perusteet (yleensä viisi päivää), hypnoosin jatkokurssi (kaksi päivää) ja hypnoterapian kolmivuotinen koulutus.


24.03.2023 – HYPNOOSI KIVUN HOIDOSSA JA KIPUPOTILAIDEN KANSSA TYÖSKENNELTÄESSÄ (SYVENTÄMISKURSSI)

aika: perjantaina 24.03.2023

paikka:
Helsinki

kouluttajat:
Dagfinn Majeskog (LL, psykiatriaan erikoistuva lääkäri, psykiatrian tohtorikoulutettava), Timo Pehkonen (lääket lis, fysiatrian erikoislääkäri), Eija Virtanen (psykologi, psykoterapeutti) ja Tage Orenius (erikoispsykologi, kipututkija)

kohderyhmä:
yhdistyksen jäsenet, jotka haluavat kerrata, syventää ja jakaa osaamistaan hypnoosin käytöstä kivun hoidossa ja kipupotilaiden kanssa työskenneltäessä

hinta:
160,00 € (ALV-vapaa). Kurssi on Tieteellinen hypnoosi ry:n jäsenilleen taloudellisesti subventoima jäsenetu.

Varsinainen esite aikatauluineen sekä ilmoittautumisohjeineen → jäsenten käytössä olevasta materiaalikansiosta Dropboxista (linkki on muuttumaton ja löytyy sähköpostistasi, PJ Aleksi Jalavan lähettämästä jäseninfosta) tai ks. esite jäseninfon liitteenä – tai ks. yhdistyksen Facebook-ryhmän ”Hypnoosin harjoittajat” tapahtumaosiosta.

Tiedustelut seminaaria koskien sekä esitepyynnöt: rahastonhoitaja [at] tieteellinenhypnoosi.fi

Yhdistys mahdollistaa kertaus- ja syventämispäivien järjestämisen edulliseen jäsenetuhintaan!

HALUAISITKO OSALLISTUA ILMAISPAIKALLA? Osallistu ja kirjoita pieni, vapaamuotoinen juttu kurssista yhdistyksen TH-lehteen! Meilaile ja ilmaise kiinnostuksesi rahastonhoitaja [at] tieteellinenhypnoosi.fi


25.-26.03.2023 – KAKSI KERTAA VUODESSA JÄRJESTETTÄVÄ KAKSIPÄIVÄINEN JATKOKOULUTUSSEMINAARI ELI ”HYPNOOSIPÄIVÄT”

Yhdistys järjestää jäsenilleen kahdesti vuodessa maksuttoman kaksipäiväisen la-su jatkokoulutusseminaarin (kevät- ja syyskokous ja -koulutuspäivät eli yhdistyksen ns. Hypnoosipäivät). Luennoitsijoina on yhdistyksen jäseniä, sekä ulkopuolisia eri alojen asiantuntijoita. Seminaareissa käsitellään hypnoosin käyttöä, sen tieteellistä tutkimusta sekä hypnoosiin ja suggestioihin kytkeytyviä kulttuurisia ja yhteiskunnallisia kysymyksiä. La iltaan sisältyy illanvietto.

Kevään 2023 Hypnoosipäivät sekä illanvietto järjestetään Helsingissä la-su 25.-26.03.2023. Varsinainen esite aikatauluineen sekä ilmoittautumisohjeineen → jäsenten käytössä olevasta materiaalikansiosta Dropboxista (linkki on muuttumaton ja löytyy sähköpostistasi, PJ Aleksi Jalavan lähettämästä jäseninfosta) tai ks. esite jäseninfon liitteenä – tai ks. yhdistyksen Facebook-ryhmän ”Hypnoosin harjoittajat” tapahtumaosiosta.

La-su Hypnoosipäiviä edeltää pe syventämiskurssi ”Hypnoosi kivun hoidossa ja kipupotilaiden kanssa työskenneltäessä”.

Hypnoosipäivien jälkeen tarjolla mahdollisuus osallistua samassa tilassa face to face ryhmätyönohjaukseen, joka on erillismaksullinen.

Hypnoosipäivät illanviettoineen on yhdistyksen jäsenilleen tarjoama maksuton jäsenetu.

– Tervetuloa!


08.-09.09.2023 – KLIINISEN HYPNOTERAPIAN KERTAUSKURSSI

paikka:
Helsingissä myöhemmin vahvistettava seminaari- ja harjoittelutila

kouluttajat:
Lea Polso, psykologi, psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen YET), hypnoterapian 3-vuotinen koulutus (TYT) sekä Aleksi Jalava, psykologi, psykoterapeutti (kognitiivinen kouluttajapsykoterapeuttikoulutus / VET, paripsykoterapia), kliinisen hypnoterapian 1-vuotinen koulutus.

kohderyhmä:
Kurssipäivät on suunnattu yhdistyksen jäsenille, jotka haluavat kerrata ja vahvistaa Kliinisen hypnoterapian yksivuotisessa täydennyskoulutuksessa opeteltuja menetelmiä. Kurssista hyötyvät etenkin ne yhdistyksen jäsenet, joilla koulutuksen käymisestä on saattanut vierähtää pidempi aika ja / tai menetelmien käyttäminen on syystä tai toisesta jäänyt kovin vähälle tai rajoittunut yksipuoliseksi. Kurssi palvelee osallistujia, jotka taitojen elvyttämiseen kaipaisivat vähän rohkaistusta, ohjattua kertaamista sekä taitoharjoittelua.

hinta:
315,00 € (ALV-vapaa). Kurssi on Tieteellinen hypnoosi ry:n jäsenilleen taloudellisesti subventoima jäsenetu.

kurssille ilmoittautuminen:
vapaamuotoiset ilmoittautumiset yhteystietoineen ja laskutusosoitteineen Lea Polsolle lea.polso@gmail.com viimeistään 18.08.2023.

Varsinainen esite aikatauluineen sekä ilmoittautumisohjeineen → jäsenten käytössä olevasta materiaalikansiosta Dropboxista (linkki on muuttumaton ja löytyy sähköpostistasi, PJ Aleksi Jalavan lähettämästä jäseninfosta) tai ks. esite jäseninfon liitteenä – tai ks. yhdistyksen Facebook-ryhmän ”Hypnoosin harjoittajat” tapahtumaosiosta.

Tiedustelut seminaaria koskien sekä esitepyynnöt: lea.polso [at] gmail.com
Yhdistys mahdollistaa kertaus- ja syventämispäivien järjestämisen edulliseen jäsenetuhintaan!

HALUAISITKO OSALLISTUA ILMAISPAIKALLA? Osallistu ja kirjoita pieni, vapaamuotoinen juttu kurssista yhdistyksen TH-lehteen! Meilaile ja ilmaise kiinnostuksesi lea.polso [at] gmail.com


15.12.2023 – HYPNOOSI PAINONHALLINNAN JA SYÖMISHÄIRIÖIDEN KANSSA TYÖSKENNELTÄESSÄ (SYVENTÄMISKURSSI)

aika:
perjantaina 15.12.2023

paikka:
Helsinki

kouluttajat: psykologi, psykoterapeutti YET, hypnoterapian 3 v koulutus, Lea Polso

kohderyhmä: yhdistyksen jäsenet, jotka haluavat kerrata, syventää ja jakaa osaamistaan hypnoosin käytöstä painonhallinnan ja syömishäiriöiden kanssa työskenneltäessä

hinta:
160,00 € (ALV-vapaa). Kurssi on Tieteellinen hypnoosi ry:n jäsenilleen taloudellisesti subventoima jäsenetu.

Varsinainen esite aikatauluineen, hintatietoineen sekä ilmoittautumisohjeineen julkaistaan myöhemmin. Ota se yhdistyksen jäsenten käytössä olevasta materiaalikansiosta Dropboxista (linkki on muuttumaton ja löytyy sähköpostistasi, PJ Aleksi Jalavan lähettämästä jäseninfosta) tai ks. esite jäseninfon liitteenä – tai ks. yhdistyksen Facebook-ryhmän ”Hypnoosin harjoittajat” tapahtumaosiosta.

Tiedustelut seminaaria koskien sekä esitepyynnöt: lea.polso [at] gmail.com.

HALUAISITKO OSALLISTUA ILMAISPAIKALLA?
Osallistu ja kirjoita pieni, vapaamuotoinen juttu kurssista yhdistyksen TH-lehteen! Meilaile ja ilmaise kiinnostuksesi lea.polso [at] gmail.com