Muu koulutus

Yhdistys järjestää viisipäiväistä Hypnoosin perusteet -kurssia kerran tai kaksi vuodessa. Kyseessä on Suomen ainoa hypnoosikoulutus, johon otetaan sisään vain laillistettuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Lisäksi vuosittain pyritään järjestämään Hypnoosin perusteet -kurssin jo käyneille Kliinisen hypnoterapian yksivuotinen täydennyskoulutus. Lisätietoa täydennyskoulutuksesta saat yhdistyksen sisäinen koulutus –osiosta.

Yhdistyksemme jäsenet osallistuvat aktiivisesti myös kansainvälisiin hypnoosikongresseihin.. 

Aiemmin yhdistys järjesti koulutuksia yhteistyössä Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen (TYT) kanssa. TYT:ssä järjestettyjä koulutuksia ovat olleet hypnoosin perusteet (yleensä viisi päivää), hypnoosin jatkokurssi (kaksi päivää) ja hypnoterapian kolmivuotinen koulutus.

 

Tieteellinen Hypnoosi ry järjestää koulutuksen

HYPNOOSIN PERUSTEET

Ajankohta: to 20.01., pe 21.01. ja la 22.01. sekä osa 2 – pe 04.03. ja la 05.03.2022

Paikka:
Helsingin Kruununhaassa Resolvo Oy:n koulutustila, Mariankatu 8 c

Kohderyhmä ja valinta:
Kohderyhmänä ovat psykologit, lääkärit, hammaslääkärit ja psykoterapeutit. Kurssi toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12. Mikäli hakijoita on enemmän kuin kurssille mahtuu, valitaan osallistujat huomioimalla ammattiryhmäpainotus ja hakemusten saapumisjärjestys.

Kouluttajat:
Pääkouluttajat Lea Polso, psykologi, psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen YET), hypnoterapian kolmivuotinen koulutus (TYT) sekä Aleksi Jalava, psykologi, kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivinen yksilöpsykoterapia, paripsykoterapia), kliinisen hypnoterapian yksivuotinen koulutus. Vierailevina kouluttajina ylilääkäri, dosentti Hannu Lauerma sekä psykologian tohtori, neuropsykologian erikoispsykologi, psykoterapeutti (VET) Maarit Virta sekä hammaslääkäri Taina Kankaala.

Sisältö:
Koulutukseen osallistujat saavat perustiedot hypnoosista ja sen käytöstä. Koulutus antaa perus-valmiudet hypnoosin käyttöön osana omaa työtä. Koulutus sisältää teoriaa hypnoosista ja sen historiasta, induktioista ja suggestioista sekä demonstraatioita. Koulutuksessa tutustutaan muutamaan keskeiseen hypnoosin käyttösovellukseen sekä hypnoosin soveltamiseen osana omaa työtä. Koulutus sisältää useita käytännön harjoituksia kurssilaisten kesken.

Kurssimaksu:
900 euroa (ALV-vapaa) sisältäen koulutuksen ja jaettavan materiaalin

Haku:
Viimeistään 06.01.2022. Kurssipaikat määräytyvät hakemusten saapumisjärjestyksen sekä ammatti-ryhmäpainotuksen yhdistelmällä. Mikäli sopiva ryhmä muodostuu jo ennen hakuajan umpeutumista ja kurssi täyttyy, vahvistetaan kurssipaikat jo aiemmin ja ilmoittautuminen suljetaan.

Tarkempi kurssiesite ja hakulomake alla.

Yhdistys järjestää kurssin käyneille jäsenilleen myös yksivuotista kliinisen hypnoterapian täydennyskoulutusta.

EsiteHakulomake