Muu koulutus

Yhdistys järjestää viisipäiväistä Hypnoosin perusteet -kurssia kerran tai kaksi vuodessa. Kyseessä on Suomen ainoa hypnoosikoulutus, johon otetaan sisään vain laillistettuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Lisäksi vuosittain pyritään järjestämään Hypnoosin perusteet -kurssin jo käyneille Kliinisen hypnoterapian yksivuotinen täydennyskoulutus. Lisätietoa täydennyskoulutuksesta saat yhdistyksen sisäinen koulutus –osiosta.

Yhdistyksemme jäsenet osallistuvat aktiivisesti myös kansainvälisiin hypnoosikongresseihin.. 

Aiemmin yhdistys järjesti koulutuksia yhteistyössä Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen (TYT) kanssa. TYT:ssä järjestettyjä koulutuksia ovat olleet hypnoosin perusteet (yleensä viisi päivää), hypnoosin jatkokurssi (kaksi päivää) ja hypnoterapian kolmivuotinen koulutus.

 

Tieteellinen Hypnoosi ry järjestää koulutuksen

HYPNOOSIN PERUSTEET

Aika: 2.-4.9. ja 1.-2.10.2021

Paikka: Neurotiimi, Kumpulantie 1 A, Helsinki.

Koulutus on mahdollista suorittaa vain läsnäolokoulutuksena. (Mikäli vielä syksyllä tarpeen: Käytetyissä tiloissa on mahdollisuus 2 metrin turvavälin pitämiseen. Vahva maskisuositus.)

Kohderyhmä: Psykologit, lääkärit ja psykoterapeutit. Kurssi toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12 ja kurssille otetaan enintään 18 henkilöä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin kurssille mahtuu, valitaan osallistujat huomioimalla ammattiryhmäpainotus ja hakemusten saapumisjärjestys.

Sisältö: Koulutukseen osallistujat saavat perustiedot hypnoosista ja sen käytöstä. Koulutus antaa perusvalmiudet hypnoosin käyttöön osana omaa työtä. Koulutus sisältää teoriaa hypnoosista ja sen historiasta, induktioista ja suggestioista sekä demonstraatioita. Koulutuksessa tutustutaan muutamaan keskeiseen hypnoosin käyttösovellukseen sekä hypnoosin soveltamiseen osana omaa työtä. Koulutus sisältää useita käytännön harjoituksia kurssilaisten kesken.

Kouluttajat:

  • Dos, PsT, neuropsykologian erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti Maarit Virta-Jämiä ja
  • PsM, kouluttajapsykoterapeutti Mikko Räsänen.
  • Vierailevana kouluttajana ylilääkäri, dosentti Hannu Lauerma.

Kurssimaksu: 900 euroa

Lisätiedot: Maarit Virta-Jämiä: posti[at]maaritvirta.fi tai 040 777 8281

Haku: 2.8.2021 mennessä. Avaa oheinen hakulomake, täytä, tallenna omalle koneellesi ja lähetä posti[at]maaritvirta.fi.

Peruutusehdot: Maksuton peruutus ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Kurssipaikkojen vahvistamisen jälkeen ajalla 2.8.-23.8.2021 tehdyissä peruutuksissa veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu 23.8.2021 jälkeen, veloitetaan 100 % kurssimaksusta.

Esite | Hakulomake