Muu koulutus

Yhdistys järjestää viisipäiväistä Hypnoosin perusteet -kurssia kerran tai kaksi vuodessa. Kyseessä on Suomen ainoa hypnoosikoulutus, johon otetaan sisään vain laillistettuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Lisäksi vuosittain pyritään järjestämään Hypnoosin perusteet -kurssin jo käyneille Kliinisen hypnoterapian yksivuotinen täydennyskoulutus. Lisätietoa täydennyskoulutuksesta saat yhdistyksen sisäinen koulutus –osiosta.

Yhdistyksemme jäsenet osallistuvat aktiivisesti myös kansainvälisiin hypnoosikongresseihin.. 

Aiemmin yhdistys järjesti koulutuksia yhteistyössä Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen (TYT) kanssa. TYT:ssä järjestettyjä koulutuksia ovat olleet hypnoosin perusteet (yleensä viisi päivää), hypnoosin jatkokurssi (kaksi päivää) ja hypnoterapian kolmivuotinen koulutus.

 

Tieteellinen Hypnoosi ry järjestää koulutuksen

HYPNOOSIN PERUSTEET SYKSY 2022

Aika:              8.-10.9. ja 7.-8.10.2022
Paikka:           Resolvo Oy, Mariankatu 8 C, Helsinki

Koulutus on mahdollista suorittaa vain läsnäolokoulutuksena*

Kohderyhmä:  Psykologit, lääkärit ja psykoterapeutit. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 ja kurssille otetaan enintään 21 henkilöä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin kurssille mahtuu, valitaan osallistujat huomioimalla ammattiryhmäpainotus ja hakemusten saapumisjärjestys.

Sisältö: Koulutukseen osallistujat saavat perustiedot hypnoosista ja sen käytöstä. Koulutus antaa perusvalmiudet hypnoosin käyttöön osana omaa työtä. Koulutus sisältää teoriaa hypnoosista ja sen historiasta, induktioista ja suggestioista sekä demonstraatioita. Koulutuksessa tutustutaan muutamaan keskeiseen hypnoosin käyttösovellukseen sekä hypnoosin soveltamiseen osana omaa työtä. Koulutus sisältää useita käytännön harjoituksia kurssilaisten kesken.

Kouluttajat: Dos, PsT, neuropsykologian erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti Maarit Virta-Jämiä ja PsM, kouluttajapsykoterapeutti Mikko Räsänen. Vierailevana kouluttajana ylilääkäri, dosentti Hannu Lauerma.

Kurssimaksu: 920 euroa

Lisätiedot: Maarit Virta-Jämiä: maarit.virta-jamia[at]resolvo.fi tai 040 777 8281

Haku: Sitovat hakemukset 3.8.2022 mennessä. Avaa oheinen hakulomake, täytä, tallenna omalle koneellesi ja lähetä maarit.virta-jamia[at]resolvo.fi.

Peruutusehdot: Maksuton peruutus ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Kurssipaikkojen vahvistamisen jälkeen ajalla 4.8.-25.8.2022 tehdyissä peruutuksissa veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu 25.8.2022 jälkeen, veloitetaan 100 % kurssimaksusta.

* Kurssilla ei käytännön tilajärjestelysyistä johtuen ole valitettavasti mahdollista pitää kaikissa tilanteissa kahden metrin turvaväliä muihin kurssilaisiin. Koronatilanteen niin vaatiessa, pyydämme tuomaan omat maskit mukana.

Ohjelma | Hakulomake

HYPNOOSIN PERUSTEET KEVÄT 2022

Ajankohta: to 20.01., pe 21.01. ja la 22.01. sekä osa 2 – pe 04.03. ja la 05.03.2022

Paikka:
Helsingin Kruununhaassa Resolvo Oy:n koulutustila, Mariankatu 8 c

Kohderyhmä ja valinta:
Kohderyhmänä ovat psykologit, lääkärit, hammaslääkärit ja psykoterapeutit. Kurssi toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12. Mikäli hakijoita on enemmän kuin kurssille mahtuu, valitaan osallistujat huomioimalla ammattiryhmäpainotus ja hakemusten saapumisjärjestys.

Kouluttajat:
Pääkouluttajat Lea Polso, psykologi, psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen YET), hypnoterapian kolmivuotinen koulutus (TYT) sekä Aleksi Jalava, psykologi, kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivinen yksilöpsykoterapia, paripsykoterapia), kliinisen hypnoterapian yksivuotinen koulutus. Vierailevina kouluttajina ylilääkäri, dosentti Hannu Lauerma sekä psykologian tohtori, neuropsykologian erikoispsykologi, psykoterapeutti (VET) Maarit Virta sekä hammaslääkäri Taina Kankaala.

Sisältö:
Koulutukseen osallistujat saavat perustiedot hypnoosista ja sen käytöstä. Koulutus antaa perus-valmiudet hypnoosin käyttöön osana omaa työtä. Koulutus sisältää teoriaa hypnoosista ja sen historiasta, induktioista ja suggestioista sekä demonstraatioita. Koulutuksessa tutustutaan muutamaan keskeiseen hypnoosin käyttösovellukseen sekä hypnoosin soveltamiseen osana omaa työtä. Koulutus sisältää useita käytännön harjoituksia kurssilaisten kesken.

Kurssimaksu:
900 euroa (ALV-vapaa) sisältäen koulutuksen ja jaettavan materiaalin

Haku:
Viimeistään 06.01.2022. Kurssipaikat määräytyvät hakemusten saapumisjärjestyksen sekä ammatti-ryhmäpainotuksen yhdistelmällä. Mikäli sopiva ryhmä muodostuu jo ennen hakuajan umpeutumista ja kurssi täyttyy, vahvistetaan kurssipaikat jo aiemmin ja ilmoittautuminen suljetaan.

Tarkempi kurssiesite ja hakulomake alla.

Yhdistys järjestää kurssin käyneille jäsenilleen myös yksivuotista kliinisen hypnoterapian täydennyskoulutusta.

EsiteHakulomake